98 poze   18364 vizite

Carnea de prepelita

Carnea de prepeliţă este una dintre cele mai fine şi mai apreciate cărnuri din gastronomia internaţională.
Când vine vorba de compoziţie, carnea de prepeliţă are câteva proprietăţi foarte interesante. În ceea ce priveşte compoziţia sa de bază, este destul de similară cu carnea de pui. În consecinţă, are un conţinut ridicat de proteine şi un conţinut relativ scăzut de grasimi (atunci când este înlăturată pielea conţinutul de grăsimi a prepeliţei scade şi cu până la 80%).
Carnea de prepeliţă conţine acizi graşi polinesaturaţi buni. Privind înspre minerale, putem vedea o sursă importantă de fosfor, fier şi cupru. În acelaşi timp aceasta oferă cantităţi rezonabile de zinc şi seleniu, are un conţinut mare de niacină (vitamina B3) şi piridoxină (vitamina B6). În comparaţie cu carnea de pui conţine sume substanţial mai mari de vitamine şi minerale.
Conţinutul scăzut de grăsimi şi colesterol face din carnea de prepeliţă o alternativă dietetică şi curativă pentru cei suferinzi de obezitate, colesterol mărit şi diabet.
Carnea de prepeliţă tânără este fragedă, gustoasă, o adevărată delicatesă ce poate fi preparată în diverse feluri.
prepelite cu struguri
prepelite cu struguri
prepelite la cuptor
prepelite la cuptor
Carne de prepelita
Carne de prepelita
images
images
IMAG1781
IMAG1781

Comentarii album • 1
nicubos 28 mai 2012  
ARATA SUPER
BAFTA
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.